Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_about_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_social_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_facebook_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_latest_news_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
(D)night by Dyanne – Plussize and More

(D)night by Dyanne

Vorige week vrijdag mocht ik naar de eerste (D)night van Dyanne Beekman als (D)VIP. Het was een prachtige avond met verschillende sprekers, waarin vooral de aandacht lag op “Weet wie je bent”. Bijzondere gesprekken volgden elkaar op maar je voelde vooral ook veel, heel veel positieve energie.

Waarom zijn wij vrouwen toch altijd zo veeleisend voor ons zelf en geven we alle energie weg aan iedereen, behalve aan onszelf?
We hebben het altijd druk en rennen maar door. Maar wat zou het niet fijn zijn als je ook heerlijk even echt kunt genieten van jezelf, de rust om je heen en de mooie, leuke en fijne dingen in dit leven. Ik merk dat ik daar echt een blijer mens van word.

Halverwege de avond was het natuurlijk tijd om even te shoppen in de prachtige nieuwe store, waar je niet alleen kleding kunt kopen, maar ook gezellig koffie kunt drinken/lunchen of je laten verwennen in de DYANNE spa; het is echt een heel leuk concept. En Dyanne verkoopt niet alleen de standaard maten, maar ook plussize en heren.

Omdat het jurkje dat ik wilde hebben er niet meer in mijn maat was (het wordt later geleverd) en ik toch graag iets wilde kopen, heb ik haar boek gekocht: No 1 (Dyanne schreef er een persoonlijke stukje in). Met het boek onder mijn arm ging ik Happy naar huis.

plussizeandmore-dyanne-boekIk wist niet wat ik kon verwachten van het boek, ik dacht dat het boek over mode ging. Maar thuis gekomen, ontdekte ik dat het vooral een boek was over jezelf op No 1 zetten, blij zijn en één worden met jezelf. Een boek over Dyanne zelf, maar ook over bijzondere mensen die zij heeft ontmoet tijdens haar werk. Een boek vol inspiratie, quotes en bijzondere verhalen.

Echt een heerlijk boek. Ik kon het niet wegleggen en heb het in één keer uitgelezen; het geeft je echt een goed gevoel. Zeker een aanrader en leuk om cadeau te geven!!

Misschien iets voor jou!!❤️

 

You Might Also Like