Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_about_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_social_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_facebook_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_latest_news_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
20 oktober, voor altijd een speciale datum – Plussize and More

20 oktober, voor altijd een speciale datum

Op 20 oktober wilde ik  mijn blog laten beginnen, ik wist direct dat het deze datum moest worden toen ik met het idee bezig was;  20 oktober is namelijk de geboortedatum van onze lieve labrador Sammy, 12 jaar oud, een dametje, super lief en heel slim.

Vol energie begon ik,  op zoek naar nieuwe dingen, om aan jullie te kunnen laten zien hoe leuk sommige restaurantjes, woonwinkels/merken, outfits en kleding in plussize maten kunnen zijn.  En ja hoor het lukte, 20 oktober ging ik online dat weten jullie allemaal! Ik zat er helemaal in en  kreeg super leuke reacties.
Wat ik echter niet in de hand had, was dat ik drie weken na het begin van mijn blog op 5 november afscheid moest nemen van mijn allerliefste Sammy. Ik heb haar gekregen toen ik reuma kreeg als cadeautje onder de kerstboom. Ze was er altijd, kwam kusjes brengen als ze met mijn lief naar buiten ging, jullie begrijpen het, ze was heel erg belangrijk voor me;  het verdriet was dan ook groot.
De afgelopen weken ben ik daarom wat minder actief geweest, moest dit grote verlies een plekje geven. Het eerste verdriet wordt wat minder, ik mis haar nog steeds heel erg, maar ik moet verder.
Nu, aan het begin van het jaar kan ik zeggen,  ik ben er weer. Er komen weer leuke blogjes aan over wonen, plussize mode, heerlijke restaurantjes en natuurlijk alles wat ik tegenkom in mijn leven.
In februari ga ik voor het eerst naar de + Size Fashion beurs in Amsterdam, even spotten wat voor outfits we volgend jaar gaan dragen. Natuurlijk ben ik al aan het kijken wat dit voorjaar de trend  is wat betreft wonen en plussize mode. Ik ben bij The Fat Dog geweest, een hotdog restaurant in Amsterdam en ga deze week een bezoekje brengen aan de Yoghurt Barn  in de Pijp. Eind februari mag ik shoppen in New York en  begin maart  ga ik ook even naar de voorjaarsbeurs om de nieuwste dingen op het gebied van wonen te bekijken. Dus er komt weer een hoop leuks aan!!
Kan je geen genoeg van me krijgen dan kun je me ook volgen op Instagram, daar post ik elke dag een berichtje, voornamelijk mode items voor de plussize vrouw, maar natuurlijk zie je ook andere zaken voorbij komen.

Lieve groet,

Ingrid

 

You Might Also Like