Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_about_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_social_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_facebook_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_latest_news_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Basic Label: Be Pure Home – Plussize and More

Basic Label: Be Pure Home

Een van mijn favoriete woonwinkels op dit moment is Basic Label. In de twee winkels gelegen in het gezellige stadscentrum van Hoorn (Noord Holland) heeft Basic Label een compleet aanbod met spullen uit de collecties van VT Wonen, Woood, Zusss, Bloomingville, HK living, Zuiver, Nicolas Vahe enz. Ook hebben ze een super leuk eigen merk: BePureHome.

In de collectie van hun eigen merk “BePureHome” zitten hele mooie en stoere woon hebbedingen: trolleys (heel leuk voor in de keuken), heerlijke warme plaids, hippe woonaccessoires,  stoere kasten, comfortabele banken, vloerkleden, vintage tekstborden, lampen, lederen stoelen en industriële tafels.

Regelmatig ben ik dan ook te vinden in Hoorn om even heerlijk te shoppen in deze woonwinkel. Ik betrap mijzelf er dan op dat ik enorm hebberig word bij het zien van het Basic Label assortiment. Hoewel ik niet altijd de deur uit loop met een aankoop, kom ik er toch blij vandaan, want het is ook een  hele gave winkel om  inspiratie op te doen.

Of je nou binnen komt voor een klein cadeautje, een prachtige bank of een heel nieuw interieur, het personeel is er altijd vriendelijk en behulpzaam en geven je het gevoel dat ze er echt voor je zijn; iets wat ik tegenwoordig in veel woonwinkels mis.

Ik zelf ben verliefd op die geweldige trolley in de donkere kleur en de bank ‘Festone’ in het grijs.  Nu ik dit zo schrijf, denk ik dat ik binnenkort toch maar eens werk moet gaan maken van het restylen van mijn woonkamer.

Ik kan je aanraden om eens een kijkje te gaan nemen in Hoorn (dat is echt het allerleukst) maar natuurlijk kun je ook even kijken op hun website,  Facebook pagina of pinterest.

Basic Label: een absolute aanrader als je binnenkort  je huis wilt inrichten/restylen.

You Might Also Like