Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_about_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_social_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_facebook_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_latest_news_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Wonen, een andere passie – Plussize and More

Wonen, een andere passie

Mijn eigen blog, wat een rijkdom! Hier kan ik ook een andere passie met jullie delen en dat is alles wat met wonen te maken heeft.

Ik maak heel graag dingen zelf en ben altijd op zoek naar de nieuwste woonmerken/-winkels, voornamelijk in de volgende stijlen: landelijk, industrieel, vintage en Scandinavisch wonen, om de nieuwste trends te spotten.

Zelf ben ik altijd bezig met mijn interieur en elk jaar moet er dan ook wel wat veranderen in mijn huis. Soms alleen wat accessoires maar ook regelmatig moet het geheel op de schop en moet er geschilderd worden; even alles anders.

Op dit moment zijn er veel verschillende stijlen die we zien in de woonbladen: industrieel, landelijk, Scandinavisch, bohemien en vintage. De komende tijd vind ik het leuk om wat merken te laten zien zodat je misschien inspiratie krijgt en aan de slag gaat met je huis, om er een gezellige plek van te maken als dat al niet zo is!

Als eerste MrsBLOOM, een jong merk in het vintage-/landelijk-/Scandinavisch wonen. Prachtige kussens, plaids, vazen van gekleurd gerecycled glas, kleinmeubelen (zoals ladders, mini tafeltjes of krukjes) kun je bij dit merk vinden. De stoffen die gebruikt worden zijn geborsteld katoen, stonewashed linnen, fluweel en gebreid; in prachtige zachte tinten.

Misschien is MrsBLOOM nog niet zo bekend, maar de spulletjes die ze verkopen zijn echt wel een trend in het wonen op dit moment.

Ik vind zelf alles van oud-/ijsblauw erg mooi als accessoires in mijn huis, een kleur die je heel goed kunt combineren met grijstinten, taupe, wit en gebroken wit.

You Might Also Like