Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_about_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_social_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_facebook_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_latest_news_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Rendier kersttafel (Bastion collections) – Plussize and More

Rendier kersttafel (Bastion collections)

Het is herfst, buiten is het donker en koud. Binnen maak je het gezellig met kaarsjes en geniet je van de warmte! De tijd gaat snel want over zes weken is het al Kerstmis! Daarom heb ik dit keer een leuk projectje voor je bedacht.

De aankleding van je kersttafel! Ik heb voor jou van Bastion Collections een “Deer” collectie bij elkaar gezocht, zodat je misschien een idee krijgt hoe je je tafel kunt inrichten met kerst.

Een mooi wit kleed (papier of linnen) om mee te beginnen. Zet wat “Deer” windlichtjes op de tafel, wat grote en wat kleinere bij elkaar, Je kunt wat zilveren sterretjes op de tafel strooien of LED sterretjes op batterij neerleggen. De wijn- of waterflessen kun je in de papieren rendierzak doen; knip de bovenkant van de zak af en bind er dan een touwtje omheen. Leg  de placemats met het rendier of rendierhuid neer en dek de tafel met servies, bestek en glazen. Voor de finishing touch  kun je gebruik maken van de “Deer” labels als  menu- of naamkaartje. Natuurlijk kun je ook zelf een rendier kaartje maken  en/of een rendierkoekje bakken voor op het bord. En mocht je echt creatief zijn, schilder dan b.v. een gewei op je glazen!! En klaar is je “Deer” kersttafel.
Het is nog een beetje vroeg, maar nu is het nog verkrijgbaar. Echt heel leuk. Je gasten zullen verbaasd staan!!

Natuurlijk hebben ze nog veel meer leuke kerstspulletjes in hun assortiment; daarvoor verwijs ik je naar hun site of je kunt natuurlijk op zoek gaan naar een leuke winkel met de Bastion collectie.

Nog een Tip van mij:
De mokken/bowls zijn echt heel leuk om cadeau te geven maar ook zeker om cadeau te krijgen.  Ze zijn er met sterren, rendieren, teksten en ga zo maar door.
Ik doe er zelf een chocoladespoon in, wat lekkere chocolaatjes, in folie inpakken, en klaar is mijn cadeautje voor een ultiem verwenmomentje!

 

You Might Also Like