Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_about_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_social_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_facebook_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in solopine_latest_news_widget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /home/plusssize/domains/plussizeandmore.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
We hebben een potje met ……… – Plussize and More

We hebben een potje met ………

Groentepotjes, anders kan ik ze niet noemen. Ohhhh wat zijn ze leuk. Toen ik ze zag, was ik opslag verliefd. Ze zien er zo lekker en leuk uit, die wil je elke dag wel eten.

Ik eet regelmatig een bord sla, maar in de winter kost me dat toch altijd veel meer moeite. Het is koud en ik verlang dan meer naar een heerlijk soepje.

Maar de afgelopen weken moest ik steeds weer denken aan deze potjes. Gezond! Lekker! Heel leuk om te zien! Vol met heerlijke verse groentes, bonen, mais, ui, sla en nog veel meer!

Zou dit dan het idee zijn om iedereen om te krijgen om meer groeten te gaan eten? Het zou top zijn! Ze zijn namelijk ook leuk in het klein voor de kinderen als tussendoortje of bij het avondeten.

Je kunt ze thuis maken en meenemen naar je werk of voor als je thuiskomt van het werk. Natuurlijk ook leuk om mee tenemen naar de sportschool voor na het sporten.

Ik ga het proberen, al wordt het nog wel een uitdaging om ze te maken.

De harde groente onderin en daarna bouwen maar met als laatse de zachte sla. Ik wil altijd graag ook nog een dressing, dus misschien een klein potje erbij.

Oh ja, het glazen potje is vast te koop bij Dille en Kamille.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden!!

 

You Might Also Like